21750
page-template-default,page,page-id-21750,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Om Björklund Bygg AB

sveriges_byggindustrierByggmastareforeningen
aaa       

Lennart Björklund grundande Björklund Bygg AB år 1990. Lennart var utbildad murare med bred kompetens inom byggbranschen och verksamheten var från början inriktad på våtrum i Stockholms län. Under åren har verksamheten växt och idag är det Lennarts son Patrik som har huvudansvaret för företaget.  För att få så hög kontroll på utförandet som möjligt samt korta ställtider har vi flertalet yrkeskategorier representerade inom bolaget.

Vår gemensamma miljö

Genom aktivt och långsiktigt miljöarbete är vårt mål att göra så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi värnar även om våra medarbetare som skall ha en så sund och arbetsmiljö säker arbetsplats som möjligt. Glada medarbetare ger ett gott jobb!

Övrigt

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Stockholm Byggmästareförening. Alla våra anställda eller underentreprenörer har ID06. Om oturen skulle vara framme är vi väl försäkrade hos Länsförsäkringar. Vi har även högsta kreditvärdighet enligt Bisnote.

    

Vi stödjer narkotikapolisen, Aktiv skola, Missing people, barns trafiksäkerhet, KSSS Juniortjejer och Lidingö slalomklubb.

Våra samarbetspartners är: